vineri, 2 decembrie 2011

Cum analizeaza un baiat camera tha!

Baietii analizeaza tot, desi nu par interesati sa vada cum arata camera ta.Ei isi fac insa o parere despreadolescente atunci cand le citesc personalitatea prin intermediul obiectelor din jur. Desi nu recunosc intotdeauna, adolescentii tin cont de modul in care arata casa sau camera prietenelor lor si asta le influenteaza comportamentul.



Colectie de DVD-uri

Daca o fata are o colectie de DVD-uri cu filme de actiune sau show-uri de stand-up comedy, atunci are din start nota 10. Baietii inteleg din asta ca are simtul umorului si ca nu se asteapta mereu sa fie invitate la o cina romantica.

Culoarea roz cu masura

Un decor prea feminin poate fi descurajator pentru un baiat. Insa cateva detalii delicate – de ex, un buchet de flori roz sau un tablou – pot fi dragute. In felul acesta baietii nu se vor simti ca in camera lor de burlaci.

Dezordine

Baietii sunt impresionati de curatenie. Pentru ei este un indiciu ca si tu ai grija de tine. Daca descopera mancare de cateva zile si obiecte aruncate peste tot, se vor retrage din poveste foarte curand.

Tablouri cu poze

Tablourile cu poze sunt un indiciu foarte bun: daca baieti vad doar poze cu petreceri si betii, isi vor face o impresie clara despre tine. Daca insa alternezi pozele de familie cu cele in care apari alaturi de prieteni, semnalele sunt pozitive.

Colectia de muzica

Un baiat va ramane intotdeauna impresionat de o colectie vasta de muzica, chiar si atunci cand sunt artisti pe care nu ii cunoaste. Asta le demonstreaza ca esti o adolescente independenta si mereu interesata de noutati.

Tehnologie

Televizor, ps3 sau casti de ultima generatie in casa ta? Baietii ar spune da,da,da. Vor aprecia interesul pentru tehnologie la o fata fiindca vor simti ca vor sa petreaca mai mult timp in camera ta.

Frigiderul

Desi este mai greu de observat, unui baiat nu-i scapa asta! Daca ai ingrediente proaspete si strecori chiar si o cutie cu berea lui preferata, l-ai cucerit definitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu