miercuri, 14 decembrie 2011

Nicole Ghiorghiu /Maia...

Nicole Gheorghiu s-a nascut pe data de 28 mai 1982, in Bucuresti, Romania. Nascuta in zodia Gemeni acesta adora poeziile, mersul pe bicicleta, echitatia, rolele si patinele.
Acesta a absolvit A.S.E. unde a urmat manegementul. Tanara nu este casatorita, insa companie ii tine pisicuta ei persana, pe nume Puffi. Nicole a aparut in diverse reclame publicitare, aproximativ 30 la numar.
Printre actorii ei preferati se enumera: Andy Garcia,Bruce Willis,Keanu Robert Redford,Al Pacino, iar in privintaactritelor ,le admira pe:Angelina Jolie,Sharon Stone,Nicole Kidman,Charlize Theron.
Deoarece peozia este un hobby al ei , aceasta are si cativa scriitori preferati si anume:Tudor Arghezi,Lucian Blaga,G. Cosbuc,Garcia Marquez ,Hermann Hesse (Jocul cu margele de sticla),Tenesse Williams ,Umberto Eco (Numele Trandafirului).
In privinta muzicii pe care o asculta  ,aceasta ii prefera pe:Angela Ghiorghiu,Robbie Williams,Kyle Minogue ,Avril Lavigne ,Eminem ,Frank Sinatra,Fred Astaire. Printre regizorii sai preferati se numara:Pedro Almodovar,Steven Spilberg,Sergiu Nicolaescu.In privinta stilului vestimentar , Nicole prefera sa se imbrace cu o combinatie intre sport si enegant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu